​LBN Byg ApS - Kirkevej 3 - 4295 Stenlille

SKRIV TIL OS PÅ MAIL​

info@lbn-byg.dk

ring til os på

+45 26 33 17 87

Tagarbejde fra LBN Byg ApS​

Ved LBN Byg ApS er vi din foretrukne hjælp, når det kommer til professionelt tagarbejde.

Vi udfører alle former for tagarbejde, og ingen opgave er hverken for lille eller stor for os. Vi har hjulpet mange virksomheder, offentlige institutioner og private med tagarbejde, og vi hjælper også gerne dig med en god løsning.


Professionelt tagarbejde fra erfarne håndværkere

Vi er eksperter i tagarbejde og har mange års erfaring inden for netop dette område. Desuden benytter vi os kun af markedets bedste materialer, hvilket sikrer dig et resultat af den højeste kvalitet.

Som udgangspunkt udfører vi alt inden for tagarbejde som for eksempel montering af et helt nyt tag, renovering af dit nuværende tag, montering af kviste, tagrender og karnapper.

Hvis uheldet har været ude, hjælper vi også gerne med at udbedre forsikringsskader, hvor vi kan stå for at udforme alt det nødvendige papirarbejde til dit forsikringsselskab. Vi arbejder også gerne med tagpap, og vi kan lave nye spær.

Vores servicemindede og dygtige håndværkere er altså med andre ord klar til at hjælpe dig med en hvilken som helst opgave inden for tagarbejde

​Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 33 17 87 eller på mail: info@lbn-byg.dk for at få mere information om alle vores løsninger.

Vi vil hellere end gerne give dig den bedst mulige rådgivning og service, og derfor tilbyder vi naturligvis også at udforme et uforpligtende tilbud til dig. 

Adresseoplysninger

LBN Byg ApS

Kirkevej 3

4295 Stenlille

Kontaktoplysninger

📱  +45 26 33 17 87

✉  info@lbn-byg.dk

CVR: 31264103