​LBN Byg ApS - Kirkevej 3 - 4295 Stenlille

SKRIV TIL OS PÅ MAIL​

info@lbn-byg.dk

ring til os på

+45 26 33 17 87

​Døre og vinduer fra LBN Byg ApS

Ved LBN Byg Aps er vi eksperter i arbejde med alle former for døre og vinduer. Vi har mange års erfaring netop inden for dette, hvor vi har hjulpet mange kunder lige fra private til virksomheder og offentlige institutioner. 

Vores arbejde med døre og vinduer

Når du vælger LBN Byg til at stå for din levering og montering af nye døre og vinduer, gør du en god beslutning. Vores dygtige håndværkere har mange års erfaring og arbejder kun med de bedste modeller og materialer på markedet. Dette er din garanti for altid at få et godt resultat.

Ved LBN Byg går vi meget op i service, og vores arbejde inkluderer altid alt lige fra opmåling til det sidste finish.

Vi ved godt, hvor generende det kan være at have håndværkere på besøg. Derfor sørger vi altid for at rydde pænt op efter os selv og levere vores færdige resultat til den aftalte tid og den aftalte pris.

​Spar penge med nye vinduer og døre

Gamle vinduer og døre er ofte den største årsag til varmetab og store varmeudgifter. Når du udskifter til nye, gør du altså dig selv og din økonomi en tjeneste, da dette vil kunne spare dig for mange unødige ekstra omkostninger i fremtiden.

​For mere informaton om vores arbejde med døre og vinduer er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan nå os på tlf.:26 33 17 87 eller på mail: info@lbn-byg.dk.

Når du kontakter os, giver vi dig gerne gratis tips og råd med på vejen, og vi kan også udforme et uforpligtende tilbud til dig. 

Adresseoplysninger

LBN Byg ApS

Kirkevej 3

4295 Stenlille

Kontaktoplysninger

📱  +45 26 33 17 87

✉  info@lbn-byg.dk

CVR: 31264103